Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун се извини на

...
 Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун се извини на
Коментари Харесай

Ким Чен Ун се извинява наред. Какво му става?

 

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун се извини на жителите на страната за незадоволително положителното ръководство, оповестява Централната телеграфна организация. Поведението му е повече от необичайно, тъй като той доста рядко го прави, а на елементарните хора от детството им се внушава, че той е Бог, пред който би трябвало да се покланят, а не да разясняват.

„ Другари, постоянно съм получавал огромна – като небето, необятно – като морето, доверие от вас, само че в никакъв случай не съумях да отговоря подобавящо, за което нямам оправдания “, декларирал Ким като си посипал главата с пепел и декларирал, че напъните и искреността, с който управлява страната не са задоволителни, с цел да могат хората да се освободят от грижите във всекидневния си живот.

Държавният глава се извинил пред бойците, че им се е наложило да преодолеят многочислени компликации, с цел да възстановят потърпевшите от тайфуна райони и да предпазят страната от ковид. Боли ме сърцето, че в този момент не мога да съм с тях, декларирал състрадателно Ким Чен Ун, само че заречен, че доверието, което получава, ще го пази даже с цената на живота си

В събота той се появи на боен церемониал в Пхенян, отдаден на 75-годишнината от основаването на Трудовата партия. Там сподели нови оръжия, едно от които 22-метрова ракета „ Хвасон-15 “, способна да стигне до Съединени американски щати.

Докато той правеше сърцераздирателните самопризнания, претендентът за президент на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че е подготвен да се види с Ким, в случай че бъде определен за държавен глава, написа Yonhap. Байдън нямало като Тръмп да разчита да се спогодят на двустранните срещи, а щял да заложи на дипломация, която съществено да ревизира какви са възможностите за триумф във връзка с намаляването на нуклеарните оръжия в Корея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР